Over Landvers

Welkom bij Landvers Asperges

Landvers asperges is het verkoopmerk van van Meijl Asperges B.V. en Barnadushof N.V.. Het merk is over de laatste jaren sterk gegroeid met verschillende verkooplocaties in België en Nederland. Landvers staat voor dag verse asperges van hoge kwaliteit, met ons breed assortiment geschilde- en ongeschilde asperges kan iedere klant bij ons terecht voor verse asperges.

De verkoop

Landvers heeft winkels in Gastel (NL), Overpelt (BE) en Alken (BE), waar u terecht kunt voor top kwaliteit (geschilde) asperges. Vanwege de nauwe samenwerking zijn de asperges op zijn verst, van daar onze slogan: ‘van land naar klant’. Hierdoor kunnen we ook zeer hoge kwaliteit geschilde- en ongeschilde asperges leveren. Onze verpakkingen van de geschilde asperges zijn van 80% gerecycled PET plastic, waardoor deze erg duurzaam zijn.

Pop-upwinkels

De winkels van Overpelt en Alken zijn gelegen aan aspergevelden. Onze mobiele verkoopunits maken het mogelijk om hier in de aspergemaanden te verkopen. Ook wordt hier nog ieder jaar asperges gestoken. Kom dus gerust eens een van onze aspergevelden bekijken. Bekijk hier onze openingstijden.

Winkel Landvers