Over Landvers

Welkom bij Landvers Asperges

Landvers asperges is het verkoopmerk van Van Meijl Asperges B.V. en Bernardushof N.V.. Het merk is over de laatste jaren sterk gegroeid met verschillende verkooplocaties in Nederland en België. Landvers staat voor dagverse asperges van hoge kwaliteit. Met ons brede assortiment geschilde- en ongeschilde asperges, kan iedere klant bij ons terecht voor verse asperges.

De verkoop

Landvers heeft winkels in Gastel (NL), Overpelt (BE) en Alken (BE), waar u terecht kunt voor heerlijke asperges. Vanwege de nauwe samenwerking zijn de asperges op zijn verst, van daar onze slogan: ‘van land naar klant’. Hierdoor kunnen we ook zeer hoge kwaliteit geschilde en ongeschilde asperges leveren. Onze verpakkingen van de geschilde asperges zijn van 80% gerecycled PET plastic, waardoor deze erg duurzaam zijn.

De verkoop is te bereiken via +31 (6) 83335786 of via verkoop@van-meijl.com

Pop-upwinkels

De winkels van Overpelt en Alken zijn gelegen aan onze aspergevelden, waar ieder jaar asperges worden gestoken. Onze mobiele verkoopunits maken het mogelijk om hier in de aspergemaanden te verkopen. Kom dus gerust eens langs om onze aspergevelden te bekijken. Bekijk hier onze openingstijden.

Winkel Landvers